Atlanta este o companie româneasca, cu capital integral privat, înființată în anul 1994 cu sediul în Galați, România.

Compania este specializată în :
 • salvări de vieți omenești;
 • salvări de nave si mărfuri submerse;
 • recuperarea și îndepartarea navelor scufundate;
 • scufundări în scop de divertisment;
 • turism subacvatic;
 • ranfluări de nave din Dunăre și din Marea Neagră ;
 • scoaterea la suprafață a corpurilor submerse din Dunăre și din Marea Neagră.
De asemenea, compania noastră acoperă o arie largă din ceea ce înseamnă activitate subacvatică a scafandrilor:
 • inspecții și reparații nave,;
 • fotografieri şi filmări subacvatice;
 • montare și service conducte submerse
 • construcții hidrotehnice submerse
 • cercetare subacvatica (floră, faună).

S.C. ATLANTA H.V.-CO S.R.L. se bazează în cadrul activităților sale pe o echipă de profesioniști formată din oameni pregătiți și cu experiență. Structură organizatorică a companiei număra 8 persoane: 1 șef scafandri, 4 scafandri profesioniști, 3 membri ai echipajului navei tehnice și ai celorlalte ambarcațiuni ale companiei și membri auxiliari-electricieni, mecanici, șoferi.

S.C. ATLANTA H.V.-CO S.R.L. este certificata din 2008 cu standardul de calitate ISO 9001 :2008, standardul de management de mediu ISO 14001 :2005 și standardul de management al sănătății și securității ocupaționale SR OHSAS 18001 :2008. Standardele ISO au fost obținute în urmă analizei făcute asupra activității companiei de către societatea S.R.A.C. CERT S.R.L. Acestea au fost obținute pentru inspecții subacvatice și verificări ale navelor, recuperarea și scoaterea navelor și obiectelor scufundate, intervenții, montajul și întreținerea structurilor și conductelor imerse.

Vedeti certificatele noastre mai jos:
image005S.C. ATLANTA HV-CO S.R.L. deține autorizația eliberată de Centrul de Scafandri Constanța. Fiind singura din zona Galați – Brăila care deține toate licențele necesare activităților subacvatice.

 
autorizatie_scafandri_Galati
 

Dotările societăţii noastre pentru intervenţii şi lucrări subacvatice sunt conforme cu ultimele standarde în domeniu, garantând pentru buna desfaşurare a activităţilor.
Printre acestea avem Şalupa cu motor “Atlanta” cu o capacitate de 9 locuri, iar ca motorizare avem un motor interior tip MAN – DO826LFL06 având o putere de propulsie de 132 kW,cu un pescaj maxim de 0,48m. Aceasta este foarte bună în cazul operatiunilor de salvare şi de intervenţie rapidă în timp foarte scurt. Skijet Bombardier Transporter, tip RX D1, motor marca Rotax, putere 99 kW. Barca tablă zincată “Zamora”, fabricaţie Germania, cu motor 9.9 CP, capacitate 6 persoane.

    Scafandrii sunt dotaţi cu echipament de ultimă generaţie, detentoare Titan Glacia Detentor, Octopus LX, Calypso Titan, vizoare, busole, profundimetre, manometre, ceasuri şi computere de scufundare pentru paliere de decompresie. Costumele de scufundare sunt de neopren 5mm. Intervenţiile şi lucrările subacvatice se desfăşoară indiferent de anotimp şi de condiţiile meteo până la adâncimi de 40 m. Buteliile sunt ColtriSub şi au capacitate de 18, 15, 12 sau 10 litri. Deţinem Grup hidraulic Hycon Delta pt S210, NEPTUNE II NIRA+GSM DAT M105 DIGITAL SURF. UNIT.Compresorul din dotare marca MCH 6 cu motor Honda 5,5 incarca buteliile la o presiune de 230 BARI ş.a..
image023
image025
error: Content is protected !!