Atlanta HV-CO

– este o companie privata, integral romaneasca, infiintata in anul 1994 in Galati, Romania. Compania este specializata in salvari de vieti omenesti, salvari de nave si marfuri submerse, recuperarea si indepartarea navelor scufundate, scufundari in scop de divertisment, turism subacvatic, ranfluari de nave din Dunare si din Marea Neagra si scoaterea la suprafata a corpurilor submerse.

scafandru-apa-albastru

Compania noastra acopera o arie larga din ceea ce inseamna activitate subacvatica a scafandrilor: inspectii si reparatii operare nave, fotografieri subacvatice, montare si service conducte submerse, constructii hidrotehnice submerse, cercetare subacvatica (flora, fauna).

In vederea executarii de lucrari rapide si de nivel profesional compania dispune in permanenta de dotarile si de resursele umane necesare: 1 salupa interventie pentru scafandri, 1 salupa rapida cu aripi portante , bombard ZODIAC de 40 CP1, autospeciala pentru transport de personal si de echipamente de scufundare, complete si profesionale, sonar, sistem de comunicare subacvatica.

Atlanta HV-CO

se bazeaza pe o echipa de profesionisti formata din oameni bine pregatiti si cu experienta. Structura organizatorica a companiei numara 8 persoane: 1 sef scafandri, 4 scafandri profesionisti, 3 membri ai echipajului navei tehnice si ai celorlalte ambarcatiuni ale companiei si membri auxiliari – electricieni, mecanici, soferi.

error: Content is protected !!