spell check

Despre NoiObiectivul nostru este sa furnizam beneficiarilor nostri servicii complexe, intr-un mod prompt si profesional.

S.C. ATLANTA HV-CO S.R.L. este o companie romaneasca, cu capital integral privat, infiintata in anul 1994 cu sediul in Galati, Romania. Compania este specializata in salvari de vieti omenesti, salvari de nave si marfuri submerse, recuperarea si indepartarea navelor scufundate, scufundari in scop de divertisment, turism subacvatic, ranfluari de nave din Dunare si din Marea Neagra si scoaterea la suprafata a corpurilor submerse.

De asemenea, compania noastra acopera o arie larga din ceea ce inseamna activitate subacvatica a scafandrilor: inspectii si reparatii operare nave, fotografieri subacvatice, montare si service conducte submerse, constructii hidrotehnice submerse, cercetare subacvatica (flora, fauna).

In vederea executarii de lucrari rapide si de nivel profesional compania dispune in permanenta de dotarile si de resursele umane necesare: 1 salupa interventie pentru scafandri, 1 salupa rapida cu aripi portante , bombard ZODIAC de 40 CP1, autospeciala pentru transport de personal si de echipamente de scufundare, complete si profesionale, sonar, sistem de comunicare subacvatica.

S.C. ATLANTA HV-CO S.R.L. se bazeaza in cadrul activitatilor sale pe o echipa de profesionisti formata din oameni pregatiti si cu experienta. Structura organizatorica a companiei numara 8 persoane: 1 sef scafandri, 4 scafandri profesionisti, 3 membri ai echipajului navei tehnice si ai celorlalte ambarcatiuni ale companiei si membri auxiliari – electricieni, mecanici, soferi.

S.C. ATLANTA HV-CO S.R.L. detine autorizatii eliberate de catre Autoritatea Navala Romana pentru Lucrari de scafandrerie (LS) ;i Asistenta, salvare ;i ranfluare nave (ASRN), precum si autorizatia eliberata de Centrul de Scafandri Constanta.

S.C. ATLANTA HV-CO S.R.L. este certificata din 2008 cu standardul de calitate ISO 9001 :2000, ulterior 9001:2008. Standardul de calitate ISO 9001 : 2000 a fost obtinut in urma analizei facute asupra activitatii companiei de catre societatea S.R.A.C. CERT S.R.L.. Standardul de calitate a fost obtinut pentru inspectii subacvatice si verificari ale navelor,  recuperarea si scoaterea navelor si obiectelor scufundate, interventii, montaj si intretinerea structurilor si conductelor imerse.

 

ExpoMarket Online.ro | Magazin Online de produse cosmetice, produse de uz caznic, produse de curatienie

© Copyright Scafandri Galati - Designed by MusicLife | Blog de muzica